Начало » Общи условия

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между „ВИМЕКС-М” ООД от една страна и потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на сайта. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на сайта (с изключение на линка към настоящите Общи условия) потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези Общи условия.
„ВИМЕКС-М” ООД е фирма, регистрирана по Търговския закон на Република България, с адрес за контакти: гр. Сливен, п.к. 6005 . ЕИК по БУЛСТАТ: 119630843.

Поверителност на данните
За да закупите продукт от www.vimeks-bg.com, е необходимо или да сте регистриран потребител или да въведете данните си еднократно за конкретната поръчка. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).
Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.vimeks-bg.com. Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.vimeks-bg.com. При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно ни уведомете на следния e-mail: vimeks@abv.bg
Личните данни, които „ВИМЕКС-М” ООД получава при попълване на формата за заявка, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. „ВИМЕКС-М” ООД гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Потребителският профил на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на фирмата, заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на потребителя.

Цена на поръчката
Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева.
Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно стойността на поръчаните продукти и избрания начин на доставка.
Всички цени не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Промяна на цените
„ВИМЕКС-М” ООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

Условия на поръчка и заплащане
Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти.
Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Стъпка 1 – Информация за доставката
За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола (ако сте регистриран потребител) или да въведете еднократно вашите данни.
Посочете името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.

Забележка: Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката , на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Стъпка 2 – Информация за плащане
В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите.
Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане от следните възможности:

  • наложен платеж (плащане на куриера при доставката)
  • плащане по банков път

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане.
Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле.
Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в полето Коментар. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Стъпка 3 – Потвърждаване на поръчка
Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.

Забележка: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива).

Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка.

След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени.
След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

Забележка: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.vimeks-bg.com с изпълнение.

Срок на доставка
След потвърждаване на Вашата заявка от наша страна по телефон или e-mail, ще получите поръчаните продукти на посоченият от Вас адрес или до поискване (по желание на клиента) в срок от три до пет работни дни.

Проблеми при изпълнение на поръчката
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  • Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
  • При изпълнение на куриерската услуга, която сте заявили. В този случай, екипът на „ВИМЕКС-М” ООД се ангажира да съдейства за разрешаването на проблема.
  • Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
  • Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Рекламация
Потребителят има право да направи рекламация при констатиране на дефекти на стоката, липси, несъответствие с избрания от него продукт. Рекламация за продукта, се приема в деня на получаване. Връщането на рекламираната стока се усъществява в рамките на 7 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55, ал 1 от ЗЗП.

Връзка с нас
Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка.
Вие ще получите информацията, която Ви интересува,независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона: 089 843 54 08.

Можете да ни пишете на имейл адрес: office@vimeks-bg.com . За Ваше улеснение можете да използвате формата за директна връзка с нас.