Начало » Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Спиди.

Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни:

– Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.
– При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
– Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.

В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 3 работни дни.

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка.

Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВНИМАНИЕ!
При получаване nа пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Допълнителни условия
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.vimeks-bg.com с изпълнение.

– експресна доставка за страната се заплаща допълнително от получателя.

Връщане на закупена стока
Всеки потребител има правото да върне (за собствена сметка) поръчаната стока в срок от 7 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

– няма механични повреди;
– с оригиналната си опаковка и има търговски вид;

Купувачът трябва да се свърже с оператор на фирмата на телефони: 0898 435 408 и да съобщи за отказа си. „ВИМЕКС-М” ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „ВИМЕКС-М” ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0898 435 408  или ни пишете на имейл: office@vimeks-bg.com.