Новини

От 07 до 09 февруари 2014 година в град Плевен ще се проведе XII МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ – ДОГОВАРЯНЕ “ПЧЕЛАРСТВО – ПЛЕВЕН 2014”.
Изложението се организира от “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен, под патронажа на Министерството на Земеделието и Храните на Република България, в сътрудничество с пчеларските организации на България.
Спецификация: Пчеларско оборудване и инвентар; специализирани платформи и фургони; восъчни основи; ветеринарни препарати и лаборатории за окачествяване; лицензирани производители на майки и отводки; пчелни продукти и производи /козметика, напитки и др./; опаковки, етикети, специализирано обучение и литература, финансиращи, консултантски организации; семинари с утвърдени лектори от различни държави.
Форми на участие:
• Изграден щанд
• Представяне в зала или демонстрация
• Реклама в каталог
Традиционно на изложението се представят фирми от България, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Англия, Полша, Франция, Финландия, Италия, Румъния, Унгария, Белгия, Украйна, Дания, Китай. Пчеларското изложение утвърди Плевен като водещ национален център в медодобива и играе важна роля в подпомагане на местните и национални пчеларски организации в развитието на бранша.
Не пропускайте възможността да се включите в най-големия пчеларски форум на Балканския полуостров и Югоизточна Европа и да покажете своите продукти и технологии пред над 10 000 посетители – пчелари и граждани от страната и чужбина! Ще се радваме да спечелите отличията на PARTNERS EXPO, присъждани от международно жури.

Съпътстващо: Специализирано изложение „Растениевъдство – Медоносна растителност”.

За контакти:
ПАРТНЕРС ЕКСПО
5800 Плевен
Пл. “Възраждане” 1, офис 325, П. К. 1158
Тел./факс: 801 865, GSM: 087/710 99 00
E-mail: office@partners-expo.com, оpspleven@abv.bg

Всички права запазени © „ВИМЕКС-М” ООД 2010-2013 | Designed by ITGstudio
Всички права запазени © „ВИМЕКС-М” ООД 2010-2011